TROY 21910 Trusa unelte

Localizare:
Traseu sugerat:  
 

TROY Trusa de scule Troy 21910, 110 piese (T21910)

361,00 RON
+ 23,00 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
casaidea.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 361,00 RON

Descrierea produsului
O trusa pentru scule este o trusa ca va poate ajuta sa va transportati, organizati si, de asemenea, sa va protejati sculele dumneavoastra. Trusele pentru scule pot fi folosite pentru multe lucruri, cum ar fi, comert, hobby-uri sau pentru treburile din interiorul casei sau chiar pentru treburile de pe langa casa, iar continutul acestora variaza in functie de mestesugul proprietarului.
Trusa pentru scule TROY T21910 dispune de o culoare neagra si contine nu mai putin de 110 piese si va ofera aproximativ 10 ani de garantie. Materialul din care piesele din interiorul trusei pentru scule TROY T21910 sunt alcatuite este crom vanadiu.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.