Brüder Mannesmann 11760 Trusa unelte

Brüder Mannesmann 11760 Trusa unelte

186,64 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  
 

B. Mannesmann Trusa de scule pentru ceasornicar Mannesmann 11760, 19 piese (M11760)

186,64 RON
+ 20,00 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
casaidea.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 186,64 RON

Descrierea produsului
  • Descriere speciala
Acest set de instrumente de ceasornicar făcută de Mannesmann oferă toate utilitatile esențiale pentru iubitorii de ceasuri. De la schimbarea unei curele scurtarea unei bratari de metal înlocuirea rapidă și fără probleme a bateriei reglajul fin al mișcării automate - nu lipseste nici un instrument. Multe părți importante cum ar fi: arcuri în diferite dimensiuni pentru bratara garnituri de etanșare în diferite diametre și cleme de baterii cu șuruburi sunt livrate cu ea. Cu lupă ceasornicar vă puteți vedea daune ascunse fără probleme. Ambalate într-o carcasă din aluminiu atractiv acest set este ideal ca un cadou sau un cadou pentru tine.   Pentru mai mult de 30 de ani de succes Mannesmann Tools Germania sa specializat în unelte de mână și electrice tip do it yourself sectoare de artizanat și industriale. Produsele de Mannesmann sunt exportate in peste 70 de tari din intreaga lume.
  • Caracteristici generale
Contine:  1 x lupa1 x deschizator pentru carcase pentru ceasuri de mana si de buzunar1 x bara-arc pentru inlocuirea rapita la ceasurile de mana1 x instrument de apasare pentru pini de la curelele de ceas1 x surubelnita pentru deschiderea carcaselor cu surub1 x instrument universal complet ajustabil cu 6 seturi diferite de prindere din oțel intarit1 x pin-arc normal1 x cleme cu suruburi pentru baterii1 x rezerve pentru surubelnite1 x sigilii in forma de O pentru ceasuri1 x penseta de plastic1 x penseta cu cap ascutit (non-magnetic)1 x set surubelnite1 x 2x rezerve lame

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.